Onderstaande serie workshops ondersteunen je bij het vormgeven van je ambities zowel in werk als privé in combinatie met een duurzame Work Life Balans. De workshops samen vormen het geheel van een volledige training.

Alle workshops worden zowel in teamverband als in een individueel persoonlijk coach-traject aangeboden.

De serie is bedoeld voor leiders en professionals en bestaat uit de volgende modules:

  1. Koers bepalen: leven en werken vanuit je kracht en eigenheid
  2. Work life balans: stuurmanschap & levenskunst,
  3. Mentale & emotionele veerkracht
  4. Training van wilskracht & focus
  5. Omgaan met verandering
  6. Optimale prestatie: inspannen en ontspannen. Een mini-mindfulness training.

In de workshops zetten we verschillende oefeningen, opdrachten en beeld- en geluidsmaterialen in waarmee je pas op de plaats kunt maken. Zo krijg je zicht op waar jij een keuze hebt: hoe geef je je werk en leven vorm en wat zijn jouw mogelijkheden om prettiger en effectiever met uiteenlopende situaties om te gaan. We werken aan balans tussen je linker (ratio en analyse) en rechter (gevoel en creativiteit) hersenhelft en tussen je verantwoordelijkheden en vrijheden.

Het uitgangspunt is dat balans en stabiliteit aan de basis staan van creativiteit, verantwoordelijkheid, presteren, gezonde relaties, plezier en energie.

smiling business womanDe workshops zijn praktisch van aard en zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen.  Je kunt ze aanvullen met een individuele talenten-module. Lees verder over de individuele talenten module >>>