MBA Human Capital is een eenmanszaak, met een groot netwerk aan professionele coaches en psychologen dat voor grotere opdrachten wordt ingezet. Wij hanteren bij de uitvoer van onze werkzaamheden de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Spil in de organisatie is Marieke Bult. Zij is aangesloten bij:
– Het NIP als Register Arbeids- & Organisatiepsycholoog
– Het Mindfulness Training Institute als internationaal erkend Mindfulness Trainer
Zij is opgeleid als Arbeids- & Organisatie Psycholoog en Sociaal Psycholoog. Daarnaast heeft zij zich middels bijscholing ontwikkeld op het gebied van assessment, development, training en coaching; Certificering diverse professionele assessment tools, assessorentrainingen, NLP, Lifecoaching bij de Academie voor Leven en Werk, Coaching bij Burnout volgens de Flow-wolf techniek, The Work van Byron Katie, , Mindfulnesstrainer bij The Mindfulness Institute, Heart IQ Coaching bij de Heart IQ Academy, Creatief Trainen bij The Inspiration Company en meer.

Wat anderen over haar zeggen:

wordcloudMarieke 

Over Marieke

Marieke’s eigen ontwikkeling is door haar werk- en levenservaring in binnen- en buitenland divers geweest. Die diversiteit en brede ervaring zijn merkbaar en hebben het voor haar mogelijk gemaakt een groot arsenaal aan inzichten en technieken te integreren tot een onderscheidende aanpak. De toepassing van o.a. Westerse psychologie, Managementtheorieën, Selectie- en Ontwikkelassessments, NLP (neurolinguïstisch programmeren) en RET (Rationeel Emotieve Training), in combinatie met Oosterse technieken op het gebied van emotionele en mentale stabiliteit (o.a. mindfulness en meditatie) kenmerken haar methodiek. Daarmee verschilt deze van traditionele begeleidingsstijlen die focussen op ontleding en micromanagement van problemen en richt zij zich op mogelijkheden, oplossingen, kracht, kwaliteiten, helderheid en stabiliteit, dwars door beperkende patronen heen.
Door mensen echt te raken laat zij je ervaren waar je daadwerkelijke invloed en vrijheid liggen – en waar ook niet.

De kennis die Marieke toepast is opgebouwd vanuit haar (master-)studies Arbeids- & organisatie- en Sociale Psychologie, jarenlange ervaring als organisatie- en assessmentpsycholoog in Nederland, diverse bijscholingen en internationale opleiding en ervaring op het gebied van mindfulness based training en meditatie (in Azie – waar zij jaren gewoond heeft, Europa en Amerika).

Marieke Bult