Talentmanagement en Persoonlijk Ontwikkel Plan

In het licht van reorganisaties, functieveranderingen of persoonlijke ontwikkeling, wordt het steeds belangrijker blijvend zicht te houden op je eigen mogelijkheden en ontwikkelbehoeftes. Een loopbaan afgestemd op talenten verhoogt niet alleen prestaties, maar geeft motivatie, creativiteit en inspiratie in werk en daarbuiten. Daarbij komt dat een werkgever goed personeel niet graag kwijt wil en dat minder functionerend personeel een kans verdient om te ontwikkelen of andere mogelijkheden uit te proberen. Jezelf inspireren of medewerkers binden en boeien via het creëren van ontwikkel- en loopbaanperspectieven, wordt steeds belangrijker. Maar dan wel aan de hand van een professionele richtingaanwijzer. Dat is wat een talentanalyse biedt.

Een kort ontwikkelgericht assessment is het uitgangspunt voor de talentanalyse. De resultaten vertalen we naar een overzicht van je talenten en ontwikkelpunten. Op basis hiervan helpen we je een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) te formuleren, gericht op je huidige functie of een toekomstig loopbaanperspectief.

We sluiten als je dat wilt af met een driegesprek waarbij jij, je leidinggevende en de assessmentpsycholoog de mogelijkheden samen bespreken. Dit gesprek zorgt voor een goed onderling begrip van de adviezen en de ontwikkelmogelijkheden.

MBA Human Capital Een talentscan geeft een krachtige impuls aan je inspiratie, motivatie en loopbaan!