Work Life Balance vraagt Persoonlijk Leiderschap.

Wil je in je werk en leven je ambities volgen, de kracht van jouw mogelijkheden (her)kennen en tegelijkertijd meer ontspannen en genieten?
Lees dan vooral verder.

Onze overvolle agenda’s zijn we normaal gaan vinden. Net als stress, onrust, piekeren, hoofdpijn, moeilijk slapen, buik- en bloeddrukklachten enz. Wil je dit normaal blijven vinden? Nee? Dan ben je hier aan het goede adres.

Bij Persoonlijk Leiderschap & Work Life Balans gaat het om zelf aan het stuur gaan staan van jouw leven, jouw mogelijkheden en jouw plezier. Dat is levenskunst:

“Met kennis en intellectuele capaciteiten kunnen we het voorspelbare ‘managen’. Met sociale en emotionele intelligentie het onvoorspelbare. Dan leef je pas echt!”

Marieke Bult, MBA Human Capital.

We zijn allemaal intelligent op onze hele eigen wijze. Het is de kunst onze eigenheid aan te zetten. En ons niet te laten over-rulen door alles wat zogenaamd moet en hoort. Om (weer) te weten en ervaren wat jouw eigen intelligenties en krachten zijn is bewustzijn nodig. Daarmee kunnen we bewust kiezen wat we van onszelf willen inzetten, waar en voor wie, hoeveel en wanneer. Als we dat leren, ontsluiten we onze kracht en energie weer. Dan komt er ruimte voor inspiratie en nieuwe mogelijkheden. Dan kunnen we opnieuw gaan creeren, maar dan op een hoger plan.

 Wij bieden: