Voor iedere klant levert MBA Human Capital het unieke maatwerk dat past bij haar/zijn vraag. Onze kracht ligt in het komen tot de kern, het tackelen van de crux en het zichtbaar maken en ontsluiten van je natuurlijke talenten. Hiermee kun je je potentie bereiken in werk en privé. Beperkingen en persoonlijke thema’s worden inzichtelijk en klaar om op te lossen.

Door de combinatie van ‘word’- en ‘world’ lessen werken wij aan blijvende resultaten: In de ‘word’-lessen vindt er een onderzoek naar en uitwisseling van verschillende perspectieven en ‘tips and trucs’ plaats. Zij kunnen je visie verbreden en letterlijk ruimte geven om anders om te gaan met situaties en mensen. De grootste impact hebben de ‘world’-lessen waarin ervaringsgericht leren centraal staat. Deze vorm van leren biedt unieke individuele levenslessen, voor leiderschap, persoonlijke effectiviteit en relaties in werk EN privé. Ze worden deel van wat iemand weet EN is. Een ‘word’-les die meer traditionele begeleidingsstijlen kenmerkt, heeft zelden dit duurzame effect: ‘van horen zeggen’ raakt iemand wezenlijk minder dan ‘zelf voelen’.

De combinatie van beide maakt de coaching en training sterk. Juist de onverwachte en onvoorspelbare elementen in werk en leven komen in de coach-sessies terug. Dat zet ons in de coachrol op scherp. Daar houden wij van, want dat is nodig om jou juist dat maatwerk te bieden waar je in het hier en nu daadwerkelijk mee verder komt.

MBA Human Capital ‘practiced’ wat zij ‘preached’; je krijgt bij ons geen gebakken lucht, maar je coach / psycholoog werkt vanuit professionaliteit en eigen werk- en levenservaring. Het resultaat is een coach- en begeleidingsstijl met de nadruk op mentale stabiliteit en emotionele en sociale intelligentie als basis voor duurzame resultaten op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, communicatie en creatief probleem oplossen in werk en leven.

 

MBA Human Capital