MBA Human Capital levert altijd maatwerk. Hieronder een greep uit mogelijke onderwerpen:

    • Persoonlijk leiderschap en Work Life Balans – Stuurmanschap en levenskunst in werk en privé: je ambities volgen, de kracht van je mogelijkheden (her)kennen in combinatie met een gezonde Work Life Balans.
    • Loopbaancoaching en Ontsluiten van je talenten – De focus ligt op: Talenten in beeld brengen (Assessment & Talent-scan), zelfonderzoek aan de hand van je levens- en werkervaring en het ervaringsgericht in kaart brengen van je waarden, wensen en missie. Ook werken we aan het doorzien van beperkingen en het leren inzetten van kwetsbaarheden als kracht. De uitkomsten vertalen we naar reële en motiverende toekomstscenario’s. Een Loopbaananalyse kan deel uitmaken van deze vorm van begeleiding.
    • Leiderschap – De focus ligt bijvoorbeeld op het ontwikkelen van stijlvariatie, verbindend leiden, persoonsgericht coachen, daadkrachtig sturen, stimuleren, motiveren, empoweren van anderen, verantwoordelijk en integer handelen, werken en leren in een politiek krachtenveld.
    • Relaties en communicatie – Mechanismes van aantrekken en afstoten leren kennen, inspireren, raken en motiveren, plezier maken, committment vragen en aangaan, overtuigen, beïnvloeden en onderhandelen. En ook: jezelf zijn.
    • Coaching bij burn-out & stress – Hervinden van balans en energie; van motivatie en voldoening; van eigen krachten en toekomstperspectief. Bewustwording en transformatie van mechanismen als perfectionisme, begrenzen assertieve communicatie, bewustwording van ‘overdrive’, time-management. Lees meer bij Coaching bij burn-out en stress.
    • Ontwikkelen van Sociale en Emotionele Intelligentie – Dit is de basis van persoonlijk leiderschap. Het gaat over het vergroten van je aanwezige zelfbewustzijn en over zelfregulatie van je gedachten, oordelen, emoties en acties. Na afstemming op jezelf kun je respectvol impact hebben op je omgeving, krijg je grip op mechanismen van aantrekken en afstoten en leer je deze hanteren en transformeren.
    • Persoonlijke ontwikkeling – Bewustwording van ‘overdrive’, genieten en loslaten, begeleiding bij stress en burnout, uitwerken levensthema’s, doorbreken van patronen, rouw en verlies,  verantwoordelijkheid en schuld. Je ziet weer wat er werkelijk toe doet en kunt keuzes maken die bij jou passen (werk en privé). Personal Coaching en / of een Talentscan kunnen deel uit maken van deze vorm van begeleiding.
     smiling business woman